Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Derfor blir det ikke mer korallsand i Gammelosen

Gammelosen.jpg

Statsforvalteren har sagt endelig nei til å bruke korallsand fra havet utenfor Bergen på strendene i Gammelosen. Hovedårsaken er frykt for at uønskede arter som havnespy kan bli med på lasset.
Les mer

  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse


Varm familiedag i Hermetikken

Hermetikken.jpg

Søndag 25. juni, i strålende vær, arrangerte Orkanger Vel familiedag i Hermetikken som avslutning på Orkangerdagene. Her var det bading, drageflyging, kanopadling, ansiktsmaling, natursti og andre aktiviteter - alt gratis unntatt grillmaten og vaflene.
Les mer

Trivselsprisen gikk til ildsjelene bak Jenssen-brygga

prisen.jpg

Orkanger Vels Trivselspris gikk i år til ildsjelene bak gjenreising av Jenssen-brygga, organisert gjennom Orkanger historie. Kjell Solem tok imot prisen på 10 000 kr fra velforeningsleder Olav Rostad. Det følger også med en plakett som bevis.


Les mer

Gammelosen: Strendene er ryddet - sommeren kommer

Dugnad.jpeg

I regn og sludd lørdag sørget Orkanger Vel for å rydde strendene etter vinterens herjinger - og forhåpentligvis foran en sommer da det igjen vil være mulig å bade. I år tok spillere og foresatte på OIFs G16-lag i fotball (bildet) den største stranda mot litt støtte fra velforeninga. Laget skal til Norway Cup.
Les mer

Minnegave ved Gunnar Edvin Hermos bortgang

unnamed.jpg

Orkanger Vel takker for minnegave i forbindelse med Gunnar Edvin Hermos bortgang og begravelse.
Les mer

Minnegave ved Jan Oddvar Krangsås´ bortgang

Kapellet.jfif

Orkanger Velforening takker for minnegave ved Jan Oddvar Krangsås´ bortgang. Krangsås døde 19. august, 76 år gammel.
Les mer

Dugnad i Gammelosen lørdag 30. april

DSC_0038.JPG

Lørdag trommer Orkanger Vel sammen til hyggelig vårdugnad i Gammelosen. Vi starter på strendene i nord kl. 10. All hjelp er kjærkommen, og du må ikke møte til 10.


Les mer

Årsmøte i Orkanger Vel 29. mars

Sommer__Gammelosen.jpg

Orkanger Vel avholder årsmøte i OIFs Klubbhus tirsdag 29. mars kl. 19.00. Styret må ha forslag seinest to uker før. Velforeninga hadde 287 medlemmer ved årsskiftet.
Noe av det vi har gjort i 2021:


Les mer

Maratonmannen er borte - takk for minnegave til Orkanger Velforening

Konrad_S__thre.jpg

Orkanger Vel takker for minnegave ved Konrad Sæthres bortgang. Konrad ble 98 år gammel. Han var en sprek profil i bybildet på Orkanger i  flere generasjoner - kjent for flere NM-titler i lange løp.
Les mer

Orkanger torg: Lørdag tenner vi julegrana

Nettside.jpg

Lørdag klokka 15 tenner Orkanger Vel julegrana på torget. Før det byr sentrumsforeninga på fire timer med rikholdig julemarked. Nissen kommer garantert til glede for barna.
Les mer

Ny gave: Skanska gir Orkanger Vel 10 000 kr

Vibeke_h__st__Orklandbadet__1_.jpg

Skanska var hovedentreprenør på Orklandbadet og Folkehelsesentret. Nå som jobben er gjort, takker selskapet for seg ved å gi Orkanger Vel en gave på 10 000 kr.
Les mer

Orkanger-kalenderen 2022 er i salg!

unnamed_1.jpg

Orkanger Vels kalender for 2022 er klar med flottere bilder enn noen gang. Her finner du også korte tekster med litt lokalhistorie - alt for 100 kr som før. 
Les mer

Mardahl: 25 000 i gave til Orkanger Vel

DSC_0038.JPG

Torsdag fikk Geir Mardahl Thamsprisen for 30 år som nyskapende industrileder. Geir gir gaven på 25 000 kroner videre til Orkanger Vel. Han setter stor pris på samspillet mellom friluftsområde og industri i Gammelosen.
Les mer

Trivselsprisen 2021 til Iren, Eduard og Damphuset

IMG_4476.jpg

Orkanger Vels Trivselspris for 2021 er tildelt Iren Olsen Poort og Eduard Poort som takk for innsatsen de legger ned ved Damphuset. Iren og Eduard tar vare på et monument over Orkangers historie og skaper samtidig et viktig møtested for folk.
Les mer

Gave ved Geir Roar Haugens bortgang

unnamed.jpgOrkanger Vel vil med dette takke etterlatte og givere for minnegaven ved Geir Roar Haugens bortgang. 
Les mer

Vårdugnad i Gammelosen lørdag 17. april

Dugnad3.jpg

Orkanger Vel arrangerer vårdugnad i Gammelosen lørdag 17. april klokka 10. Vi samler troppene ved stranda i nordenden, og styret setter pris på all hjelp. Ta med jernrive og godt humør - og gjerne trillebår om du bor å nærheten. Du går hjem når det passer deg.
Les mer

Klart for årsmøte i Orkanger Vel for 2020

DSC_0052.JPG

Orkanger Vel har årsmøte i OIFs klubbhus onsdag 24.mars kl. 19.00. Alle med hjerte for stedet er velkommen. For å stemme må du betale medlemskontingent på 200 kroner.
Les mer

[Arkiv for siden]
Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse