Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nye Rianmyra barnehage snart ferdig

22022009160_1.jpgDen nye Rianmyra barnehage skyter i været. Bygget skal etter planen stå ferdig 1.august. Da kan barn og voksne forlate provisoriske lokaler i Idrettsparken og Askeladden. I klubbhuset i Idrettsparken holder det til 19 unger. På Askeladden bak Bunnpris er det 23 barn, ifølge kommunens hjemmeside.

Men nybygget fikk en trang fødsel. Først snudde politikerne og vedtok å bygge ut Orkanger barnehage i stedet for Rianmyra siden tomta på Rianmyra var regulert som friområde.

Men behovet for barnehageplasser var så stort at også Rianmyra måtte utvides. Da fulgte en runde med naboklager både mot plassering og utforming.

Også Sør-Trøndelag fylke var kritisk til at deler av det kommunale bygget samsvarer dårlig med byggeskikken på Nerøra - som kommunen håndhever.

22022009159_1.jpgNå er imidlertid byggesaken forlengst avgjort, og det nærmer seg tidspunktet for å fylle huset med yrende liv.

De eksisterende avdelingene Tommeliten, Veslefrikk og Tyrihans får selskap av barna fra avdeling Askeladden og Smørbukk (Idrettsparken). På Askeladden er det unger i alderen 0-6 år, og i klubbhuset i alderen 0-3 år.

Staben gleder seg til å kunne ta i bruk et topp moderne barnehagebygg til høsten. 

Orkanger Vel ba kommunen planlegge uteområdet godt, og sette av et areal ut mot Grensen med tanke også på større barn og ungdom siden de fleste friområdene på Nerøra nå er bebygd. Velforeninga pekte blant annet på muligheten for å få til en opplyst isflate.

Fristen for hovedopptaket til barnehagene går for øvrig ut 1.mars. Mer om dette finner du på kommunens hjemmeside.

 

 

Publisert 24.02.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse