Fotball: OIF vant 5. divisjon - klart for kvalik på fjellet

DSC_0037.JPG

OIFs A-lag slo Rindal 4-2 i Idrettsparken søndag. Det betyr seier i 5. divisjon og en mulig lang høst i kamp for opprykk. Første hinder er "semifinale" i KM borte mot Brekken - høyt til fjells 22. oktober.

På bildet er unggutten Henrik Rian i aksjon mot Rindal. Han og Mats Berg Pedersen preget en ungdommelig midtbane.

OIF måtte ha poeng i denne siste seriekampen og ledet oppskriftsmessig 2-0 ved pause etter mål av Eskil Sivertsen og Mats Berg Pedersen. Assist kom fra Rune Asphaug ved begge anledninger.

Rindal reduserte ti minutter ut i andre omgang, men OIF gikk opp til 3-1 nesten før trener Rune Normannseth rakk å rope ut fortvilelsen sin. Denne gangen var servitør Rune Asphaug sistemann på ballen selv.

4-1 sørget Per Olav Jensen for etter rot hos rindalingene. OIF hadde kontroll selv om et frispark imot ga 2-4 før alt var over.

OIFs stjernebørs:
***Rune Asphaug
**Perry
*Henrik Rian

DSC_0025.JPG

Hektisk i forsvaret til Rindal. OIF-spillerne er Mats Berg Pedersen og Åge Andersen.

Slik endte 5. divisjon - se tabell.

Nå skjer følgende
Vinnerne av de fire 5. divisjonsavdelingene i Trøndelag spiller cup:

Brekken-OIF (lørdag 22. oktober)
Vinne-Melhus

De to vinnerne spiller KM-finale.

KM-vinneren møter det beste av "nedrykkslagene" i 4. divisjon. Det kan feks bli Meldal. Vinneren av den kampen spiller i 4. divisjon neste år.

Dit er det høyt opp og langt fram. Aller først må Brekken slås. Kvaliteten på Brekken er usikker. OIF får med tre nøkkelspillere som var ute mot Rindal pga kort og skade.

Melhus har slått OIF i en cupkamp i år. Vinne (symboltungt navn) har vunnet sin avdeling helt suverent.