Fotballdrama i Idrettsparken: OIF slo Kolstad 3-2

DSC_0010.JPG

OIF slo en sterk utgave av Kolstad2 3-2 i Idrettsparken mandag kveld. Dermed har A-laget fortsatt kontroll i 5. divisjon når to serierunder gjenstår. På bildet jubler Joachim Elshaug etter å ha gjort 3-1.
* Damene har som kjent allerede rykket opp til 2. divisjon.

Høyt tempo, maks innsats og mye godt spill i parken mot Kolstad 2. Med samme kvalitet i alle kamper ville OIF ha cruiset gjennom 5. divisjon.

Nå ligger det uansett til rette for avdelingsseier og kvalik-spill for opprykk til 4.divisjon. Kolstad 2 var et høyt hinder, og OIF ble satt under press mot slutten. Men laget holdt ut i fem nervepirrende overtidsminutter:

Slik kom målene
1-0: Joachim Elshaug etter bare fire minutter. Forarbeid av Eskil Sivertsen (tilbake etter sykdom) og Perry Jensen.

2-0: Skudd fra Eskil Sivertsen går i mål via motspiller. Fin overgang, Perry med assist.

Det sto 2-0 ved pause. Kolstad utlignet på en omstridt straffe, og dermed sto kampen og vippet igjen. Med OIF-tap ville Oppdal overta føringen i avdelinga.

Da dukket Joachim Elshaug opp for andre gang:
3-1: Joachim slåss en retur fra keeper i mål, innlegg fra Eskil Sivertsen.

Kolstads førstelag har vunnet 3.divisjon og stilte et sterkt andrelag. OIF fikk kjørt seg, men sto imot inntil det sviktet på en corner. Med innsats som i en cupfinale fra begge lag endte oppgjøret 3-2.

Se en hyggelig tabell.

Spennende avslutning
Lørdag skal OIF ut i en brutal nabofeide borte mot Svorkmo. Svorkmo påførte OIF lagets første tap for sesongen i det omvendte oppgjøret.

Oppdal møter Kolstad 2 borte to dager senere (mandag). Med seier til OIF og poengtap for Oppdal har OIF vunnet 5.divisjon neste mandag.

Men slik trenger det ikke å gå. Alt kan bli avgjort i siste serierunde. Da tar OIF mot Rindal mens Oppdal får besøk av Svorkmo.

DSC_0014.JPG

Corner til Kolstad 2 på overtid i Idrettsparken. OIF red av stormen. Keeper Stian Storli hadde for øvrig en mulig avgjørende redning i andre omgang. På motsatt side var Eskil Sivertsen gjennom og skjøt en centimeter utenfor.