Nytt tap for Orklas herrelag (og damelag)

05042009251_1.jpgIkke uventet røk Orkla FK på et nytt tap fredag kveld. Men laget gjorde en bra kamp og holdt lenge 2-2 borte mot storfavorittene KIL/Hemne. Resultatet ble 3-2 til KIL/Hemne etter en skåring fem minutter før slutt. Trener Roger Ophaug har begynt å spille igjen for å tette forsvaret.
(Også damelaget tapte 2-3 lørdag - borte mot Manglerud Star).

Tilbake til herrelaget: Hassan Halane og Are Groven laget målene for Orkla. Det sto 1-0 til KIL/Hemne ved pause, og hjemmelaget gikk opp til 2-0 etter 49 minutter.

Rett etterpå reduserte Orkla. Utligningen kom bare fire minutter senere.

Laget fikk Ottar Ustad utvist for to gule kort. KIL/Hemne presset mot slutten. Seiersmålet kom like før full tid.

Fredag har Orkla muligheten til å skaffe seg sine første poeng mot Melhus i Idrettsparken.

Orkla FK har tapt de fire første seriekampene, og sluppet inn hele 17 mål.

Svake resultater er brukt som argument for å løse opp Orkla på herresida og gå tilbake til seniorfotball i regi av OIF og OIL.

Damelaget var i Oslo lørdag og tapte altså 2-3. Laget lå under 0-2 og 1-3. Redusering til 2-3 kom på et praktmål (frispark) fem minutter før slutt. Ifølge Manglerud Stars referat var hjemmelaget best. Men Orkla hadde blant annet et stangskudd.