Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger-været: To flotte dager i Ulvåsmarka

DSC_0018.JPG

Har du vinterferie, så ligger Ulvåsmarka og venter på deg. Både onsdag og torsdag er det meldt påskevær før regnet overtar. Her ser du et bilde fra sist lørdag: Morten Holseth i fint driv sørover fra Kvitsteinan.
Flere bilder nedenfor.

Lørdag var det fullt av folk i Ulvåsen, og glimrende løyper kjørt opp av OIF. Her gikk turgåerne i sporene etter Niklas Dyrhaug og andre racere som deltok i Johan Evjens Minnerenn helga før.

DSC_0009.JPG

Samling på Kvitsteinan: Fra venstre Frode Mælen, Sindre Mælen Langmo, Svein Lorentzen og Siri Rundfloen.

Unge Sindre på bildet over satte en imponerende personlig rekord lørdag. Lengste skitur fra før målte to kilometer.  Nå var det dobbelte tilbakelagt fra Lomtjønna til Kvitsteinan, og enda skulle han tilbake igjen.

DSC_0015.JPG

Her er et par som testet Ulvåsmarka for første gang- og ble begeistret. Bildet er tatt midt mellom Lomtjønna og Kvitsteinan, i retning mot Kvitsteinan.

Det er gjentatt mange ganger på denne sida at få steder har et område som Idrettsparken og Gammelosen midt i sentrum. Det er heller ikke mnange som konkurrerer med Ulvåsmarka. OIF sørger for over 20 kilometer velpreparerte løyper i flott og lettgått terreng.

I likhet med Idrettsparken og Gammelosen er marka et tilbud til hele kommunen - og dessuten til folk fra Skaun. Ulvåshytta er slett ikke eneste utgangspunkt, selv om den representerer hjertet i marka.

DSC_0021.JPG

Sola tittet fram lørdag. Det skal den gjøre de nærmeste dagene også, ifølge værvarselet. God tur!

 

Publisert 19.02.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse