Orklas første seier: Knuste Byåsen 9-3

Endelig vant Orkla en kamp i 3.divisjon. Og når sieren først kom, var den massiv. Etter sju strake tap knuste OFK Byåsen2 med hele 9-3 i Idrettsparken fredag kveld. På bildet setter Arnstein Buøy inn 8-3 på straffe. Orkla spilte glimrende angrepsfotball i perioder.

Målscorere ble Per Olav Jensen (2), Gøran Aakerholm (2), Rune Torjuul, Hassan Halane, Torodd Asphjell, Hans Erlend Meland og altså Arnstein Buøy etter hvert. På bildet unde "Perry" Jensen som spilte en meget god kamp (mer tekst).

"Perry" var den som startet målorgien. Byåsen reduserte til 1-2, men det sto 5-1 til OFK allerede ved pause. Byåsen reduserte igjen til 3-6 i det 79.minutt. Gøran Aakerholm kom inn da det sto igjen ca ti minutter - og rakk å score to ganger (mer tekst).

Orkla hadde flere store sjanser i tillegg til de ni målene. Nå ble det endelig poeng. OFK deler bunnplassen med Byåsen2, som også har tre poeng etter imponerende 4-0 mot Charlottenlund sist helg.
Og her ser du fotballframtida representert ved ballguttene Hassan og Benjamin (begge ti år):

Publisert 04.06.2010

Innsendte kommentarer:

Erik Prestmo 04.06.2010 22:40
Gratulere guta! Det som veks i motvind bli sterkast!

trua 04.06.2010 22:38
Ta fram alt som va bra i den her kampen, løft d, å husk dåkk e laget våre miniputter å guttespillere ska ønsk å få bli me på:) Stå på! GRATULERER!!