Fotballen ruller: OIF med uavgjort mot Tynset i 2.divisjon

DSC_0017.JPG

OIFs fotballdamer startet høstsesongen med uavgjort 2-2 mot Tynset i Idrettsparken lørdag. Dermed har OIF spilt 2-2 i fire kamper på rad (!) Høsten blir et rotterace for å berge plassen.

På bildet gir Gine Fugelsøy OIF ledelsen 2-1.

Nå er det tre poeng ned til Volda på nedrykk. OIF-jentene trenger sårt en seier igjen etter alle poengdelingene. Det må til for å senke skuldrene og få litt avstand til nedrykksstreken.

OIF plukker poeng av nesten alle i debutsesongen, men har faktisk til gode å vinne hjemme.

Mot et godt Tynset-lag tok OIF ledelsen to ganger:
* Først 1-0 på en knallperle av Synnøve Wingan etter 17 minutter. Tynset utlignet 12 minutter senere
* 2-1 fra kort hold av Gine Fugelsøy etter 80 minutter. Tynset utlignet på straffe to minutter senere.

Sunndal i parken onsdag: Allerede onsdag kl. 18 har OIF-damene en ny mulighet. Da kommer Sunndal til Idrettsparken. Møt opp, for dette handler om å berge i en tøff 2. divisjonsavdeling etter opprykket.

Se tabell og resultater

Laget mot Tynset:
Mari Høiseth - Synnøve Wingan, Jannicke Snildal, Gine Fugelsøy, Liss Dragseth - Hege Slupphaug, Sigrid Haugseth, Hedda Berg Pedersen - Silje Lunde Olsen, Mari Lian, Ingrid Stuen.

På benken: Kari M. Olsen, Monika Lund, Tina O. Sundli, Sara Rønningen, Hanne Fugelsøy.

OIFs stjernebørs: Synnøve Wingan, Gine Fugelsøy, Jannicke Snildal.

Nye og gamle spillere
Keeper Sandra Nygård (fra Rogaland, elev ved Fredly folkehøgskole) og veteran Jannicke Snildal (comeback) styrker OIF i høst. Astrid Justad og Tina O. Sundli er også med igjen etter en vår uten fotball.

Gutta møter Tempo
OIFs herrelag i 5.divisjon innleder høsten hjemme mot Tempo fra Trondheim mandag kl. 20. OIF mistet nesten et helt lag etter at opprykket glapp i fjor.

Nå handler det om å klatre høyest mulig på tabellen. Joachim Elshaug er tilbake etter en pause. Keeper Imran Basit og angriper Erik Selven har vendt hjem til OIF etter et par sesonger i Orkla.

Tabell og resultater 5.divisjon.

DSC_0006.JPG

Tynset hadde ballen mest i andre omgang, men her har OIF en stor sjanse mot slutten av matchen. Det endte altså uavgjort - som vanlig.