Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Parkliv: Madcon med The Voice-Yosef klar for Orkanger

madcon.jpg

Thomas "The Voice" Løseth er i finaleheatet på TV2 og er favoritt til å vinne hele greia. Nå er det klart at Madcon med The Voice-mentor Yosef Wolde-Mariam kommer til Orkanger og Idrettsparken på Parkliv til sommeren.

Rapgruppa Madcon er Parklivs foreløpig siste av de fete kontraktene. Madcon blir blant headlinerne i Idrettsparken fredag 27. juli.

Fra før er det klart at DumDum Boys og Tre Små Kinesere spiller lørdag 28. juli.

Les om Parkliv.

Les om Madcon.

Les om DumDum.

Som en overraskende bonus er en av de tre arrangørene av Parkliv i ferd med å bli nasjonal stjerne. Bjørn Tore Solstad, Daniel Mandal og Thomas Løseth flytter Strandafestivalen fra Gammelosen til Idrettsparken og døper den om til Parkliv.

Thomas Løseth gikk glatt videre i The Voice fredag. Da mentor/dommer Yosef forrge fredag ble bedt om å peke ut en stjerne blant artistene han selv ikke har ansvaret for, kom svaret nokså raskt:

Thomas fra Orkdal.

Nå er Thomas snart like kjent som Madcon-Yosef.

Til sommeren kan du få oppleve både Tre Små Kinesere, DumDum Boys, Madcon og Thomas Løseth på scenen på Orkanger - hvis Thomas skal spille på sin egen fevstival.

 Stranda2.JPG

Daniel Mandal og Thomas Løseth på stranda før sistnevnte ble rikskjendis for sangstemmen sin og fikk langt skjegg.

 

Publisert 19.11.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse