OIF-Lånke 4-4: Orkanger mistet nye poeng på slutten

DSC_0001.JPG

Fotball: Nytt hockeyresultat og to poeng tapt på overtid da OIF spilte 4-4 mot Lånke i Idrettsparken torsdag kveld. Men det pur unge laget, ispedd enkelte veteraner, henger godt med i 5. divisjon.

På bildet over tar Lånke corner. Blant OIF spillerne ser du Nils-Helge Garli Hegvik, keeper Anders Vuttudal, Perry Jensen og Åge Andersen.

Fem kamper er spilt og OIF har ledet ved pause hver gang. Mot Lånke sto det 3-1 ved sidebytte. Seieren virket inne inntil kreftene begynte å ebbe ut og det oppsto store sjanser i begge ender av banen utover i andre omgang.

Hassan Ali scoret OIFs tre første mål, hvorav ett på straffe.

DSC_0026.JPG

Hassan Ali i farta - kjapp spiss med hattrick.

I andre omgang brente OIF en megasjanse før Lånke fikk en litt uheldig straffe, og dermed sto det 3-2 og match igjen med 25 minutter å spille.

Målfest på slutten
85. minutt: Lånke utligner til 3-3.
89. minutt: Samad Jamder dundrer inn 4-3 til OIF etter godt forarbeid av Perry og tremålsscorer Hassan Ali. Jubelscener i parken.
Og så blir Lånke forært en siste mulighet på overtid. Nettkjenning, og det ender 4-4.

Sjanserikt, spennende og underholdende er det i hvert fall, selv om tapte poeng smaker surt.

DSC_0019.JPG

På rævva med Lånke, men det varte ikke kampen ut. OIF-spilleren er Azamat Zabijev.

Kampen ble en Tempo light - en nestenkopi av den uforglemmelige blemma borte mot Tempo IL i åpningskampen. Da ledet OIF 5-1. Det endte 5-5.

Uansett: OIF-laget blir gradvis bedre. De mange unge spillerne takler fysisk sterke motstandere i 5divisjon bra.

Se tabell og resultater.

Disse startet mot Lånke:
Anders Vuttudal - Åge Andersen, Odd Even Rindalsholt Ross, Daniel Lorentzen, Nils-Helge Garli Hegvik - Mats Berg Pedersen, Lars Ebbesen, Samad Jamder - Per Olav "Perry" Jensen, Hassan Ali Ahmed, Rune Asphaug.

Innbyttere:
Marvin Aunan, Markus Svinsås Buan, Azamat Zabijev, Benjamin Gjengstø, William Knutsen, Petter Wåtland.

DSC_0013.JPG

Samad Jamder så ut til på bli matchvinner med 4-3 i siste minutt, men sånn gikk det ikke.