OIF damer: Knepent tap i hjemmedebuten

OIFs damelag måtte seg seg slått 3-2 av Singsås i den første 3.divisjonskampen på hjemmebane. Singsås ledet 2-0 ved pause - og OIF "vant" med andre ord andre omgang.

Kristin Bremnes scoret begge OIFs mål. Det første rett etter sidebytte og det andre på straffe et stykke ut i andre omgang.

Her er Kristin Haugan - kjent også fra OIF håndball - på farten i forsvaret til Singsås. OIF var nær ved å ta ledelsen like etter avspark.

Et glimt fra oppgjøret onsdag kveld. Singsås hadde mye av banespillet før pause, men OIF forsvarte seg godt. Andre omgang var jevnere spillemessig, og hjemmelaget kom fram til flere gode sjanser.

Det ferske OIF-laget har startert serien med ti knepne tap som godt kunne ha gitt poeng. Flere viktige spillere manglet mot Singsås.