Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

NRK TV: Ikke gjør dette hjemme - gjør det på Orkanger!

Ikke1.jpg

På NRK1 kl. 19.45 i kveld (mandag) er det premiere på en ny sesong med det klin sprø programmet"Ikke gjør dette hjemme". Opptakene er gjort i Moan på Orkanger - i et gult hus ved Sponplaten. Det er naturlig nok jevnet med jorda nå.

Hver mandag framover kan du studere NRKs TV-galskap i fri utfoldelse med Orkanger som åsted.

Duoen Rune Nilson og Torfinn Borkhus (bildet over) liker å eksperimentere litt. De krydrer mat med haglgevær, skyter spurv med kanon, sprenger kjøtt og ved, og gjennomfører i det hele tatt alle de vitenskapelige forsøkene du absolutt ikke skal gjøre hjemme.

Huset i Moan var selvsagt kondemnabelt da opptakene fant sted over flere uker på forsommeren. Korpsmusikere fra Orkdal akkompagnerte villmennenes krumspring, og bannvesenet fikk både øvelse og god underholdning.

Første episode av sesong fire kan du allerede se på nettet. Gå feks inn via Facebook.  De neste kommer hver mandag framover.

NRK kaller sjangeren humor og vitenskap. Og nå får du altså dokumentert på TV hvorfor det av og til smalt så forferdelig fra Moan tidligere i år.

Ikke3.jpg

Uortodoks grilling i Moan.

Ikke2.jpg

På tur med Volvo i det grønne. Kjøring uten clutch inngår i eksperimentene. Huset og låven i bakgrunnen forsvant med innspillingen av "Ikke gjør dette hjemme" (Alle foto: NRK).

 

Publisert 26.10.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse