Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Etterlysning: Pengene i Nordeas minibank på torget

DSC_0002.JPG

Nordea Bank har flyttet fra lokalene i Torgsentret og ut på Grønøra industriområde. Minibanken skulle folk få beholde, lovte Nordea. Men den er like tom som banklokalene.
* Nordea sier nå at minibanken snart våkner igjen (se kommentar).

Både i ST og på orkangervel.no varslet Nordea før flyttinga at minibanken skulle bestå i sentrum.

Nå har skjermen vært svart og pengene borte i lang tid.

Bruken av minibanker synker. Folk bruker mindre kontanter, og tar gjerne ut i butikken når det trengs. Men av og til er minibanken fortsatt grei å ha - for eksempel hvis du skal cash for en søndagstur til Ulvåsen.

Flere har reagert på tom bank trass i løftene. For de fleste på Orkanger er nærmeste minibank nå i det nye bygget til Orkdal sparebank.

Ett år på Grønøra
Nordea skal inn i forretningsdelen av Remegården høsten 2016. Inntil videre har banken flyttet inn i Grønøra 1-bygget. Det ligger på industriområdet, utenfor rød strek.

Den midlertidige flyttinga er ikke behandlet politisk.

Tre år på Grønøra
Regnskapsfirmaet Orkla Økonomi fikk i 2013 tre års dispensasjon for å flytte ut av sentrum og inn i Grønøra 1-bygget. Det skjedde til sterke advarsler fra rådmannen, som viste til at utflytting av denne typen arbeidsplasser motvirker målet om sentrumsutvikling.

Orkla Økonomi skal ifølge det politiske vedtaket tilbake til sentrum igjen innen neste sommer.

DSC_0003.JPG

En svart skjerm møter Nordeas minibankkunder på Orkanger torg etter at banken flyttet til industriområdet.

 

Publisert 19.10.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Vibece Larsen 26.10.2015 15:03
Telenor bekrefter at de skal ha den nye kabelen klar til den 2. November :)

Vibece Larsen 20.10.2015 09:53
Kjære minibankbrukere - Nordeas minibank er heldigvis ikke så død som det ser ut til akkurat nå   Den er midlertidig lagt i "kunstig koma" i påvente av en teknisk omkobling på fiberlinja som Telenor skal gjøre for oss og de er litt forsinket. Minibanken vår er veldig glad i å sende penger ut av veggen, men den er avhengig av en kabel i den andre enden for å få det til   Jeg har purret på Telenor og jeg skal legge ut forventet dato så snart jeg får tilbakemelding! Minibanken skal fortsatt være grei å ha som en liten pit- stop på trimturen til den flotte Ulvåshytta vår   Jeg skal være vertskap i hytta den 8. november og håper dere tar ut MASSE penger fra minibanken og kjøper alt av vafler og kaker til inntekt for OIF    

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse