Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Sløvt marked: Bare seks boliger til salgs på Orkanger

Rosenvikvn_1.jpg

Boligmarkedet sover. På Orkanger er det nå bare seks - 6 - ferdige boliger til salgs, ifølge finn.no. Tallet er sju hvis du regner tomannsboligen (bildet) i Rosenvikveien som to. Det bygges ingen ting på Orkanger for øyeblikket.
Se alle boligene nedenfor.

Tomannsboligen i Rosenvikveien (over) er 209 kvm og har en prisantydning på 3,5 millioner.

K__resgt_1.jpg

Over ser du nyrenoverte Kåres gate 41 (gamle Corner for de som har levd noen år) ved Solbugården. Den fire-roms leiligheten i første etasje har ligget ute for salg ganske lenge med prisantydning 2,2 millioner.

R__mme_amfi_1.jpg

Rømme Amfi:
Hele tre av de seks (sju) boligene ligger på Rømme Amfi. De tre ledige leilighetene tilhører siste byggetrinn og er nye. Størrelsene er 67-71 kvm. Prisantydning varierer litt rundt 2,3 millioner.

Nervika_1.jpg

Den rimeligste boligen på Orkanger finner du på Nervika. Det er en andelsleilighet på 51 kvm. Prisantydning drøyt 1 million og fellesutgifter på 178 000 (total pris 1,2 mill).

Det var de seks (sju) fiks ferdige boligene. Og så noe i en høyere prisklasse, men sjeldent og spennende. Nye eneboliger i Hovsbakkan:

Hovsbakkan1_1.jpg

Vibo Entreprenør har fått byggetillatelse for tre eneboliger på ei utsiktstomt som har blitt liggende ledig i underkant av Storåsfeltet. De er ikke bygd ennå. Illustrasjonen over er altså ei tegning.

Salget har startet. Husene får adresser Øvre Hovsbakkan 17, 19 og 21. Prisen er satt til mellom ca. 4,3 og 4,4 millioner kroner. Arealet blir på 155 kvm.

Orkangervel.no har skrevet om prosjektet tidligere. Slik ser man for seg det ene av husene:

Hovsbakkan_Vibo_1.jpg

Ellers i Orkdal:

Leiligheter er til salgs på Follo (Follo Park).

Ni rekkehus har fått eller får snart byggestart på Fannrem. Fire leiligheter er i tillegg prosjektert der.

Tre hus er under bygging på Vormstad.

Alle illustrasjoner er hentet fra finn.no. Her er finn.no sin komplette oversikt over boligeiendommer til salgs i Orkdal.

 

Publisert 27.02.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Synser 27.02.2013 22:22
Ingen bygging. Ingen vekst. Så enkelt er det. Folk må ha en plass å bo...

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse