Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger IF vant turnkonkurranse på Røros

turnerne_1.jpg

OIFs turnere vant ungdomsstevnet på Røros søndag. Det skjedde i konkurranse med flere tropper fra Sør-Trøndelag og Beitstad fra Nord-Trøndelag. Over er OIF-troppen med pokal rett etter seieren. Felles øyesminke hører med.

OIF turn markerer seg ikke bare med kvalitet, men også i antall. OIF stilte som vanlig med en stor tropp.

Jentene og guttene har vært på Røros siden fredag. Mye av helga har gått med til å lære nye ting og prøve nye øvelser under ledelse  av topp kvalifiserte trenere innleid for anledningen fra Danmark.

Trener Ellen Aanonsen ledet Orkanger IF. Oppvisningen sjarmerte dommerne, og det ble seier i konkurranse med klubber som Frøya, Ørland, Meldal og Røros.

turn3_1_1.jpg

Tre av OIFs vinnere med øyemakeup lagt spesielt for showet som sikret seier.

Stevnet gikk i storhallen Verket på Røros. Hallen har en egen basishall blant annet med apparater for turn. Et slikt tilbud skal også de mange OIF-turnerne få når Orklahallen er bygd ut. Grunnarbeidene har nettopp startet.

Søndag 25.november kan du for øvrig oppleve imponerende turn i Orklahallen. Da er OIF vertskap for kretsmesterskapet i troppsgymnastikk; både trampett, tumbling og frittstående.

Det litt urolige bildet under viser OIF-turnerne rett etter at de fikk vite om seieren:

turn2_1.jpg

 

Publisert 11.11.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Svein 11.11.2012 21:19
Glimrende jobbet OIF !!!!!!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse