Fotball: OIF-damene slo Orkla i knallhardt lokaloppgjør

DSC_0006.JPG

Orkanger IF  gikk seirende ut av nabooppgjøret mot Orkla FK i kvinnenes 3.divisjon. Etter mange harde tak og tøffe taklinger endte det 2-0 til OIF i Idrettsparken fredag kveld. Se bilder.

Det sto 1-0 ved pause etter scoring av Mari Lian. I andre omgang økte Karoline Sætre til 2-0 på en corner fra Mari.

DSC_0055.JPG

OIFs Ann Kristin Willmann på farten i Orkla-forsvaret.

Tre poeng mot nærmeste rival Orkla smakte godt. OFK er i form og slo sterke NTNUI i forrige serierunde. NTNUI ligger bak ubeseirede KIL/Hemne på tabellen.

OIF er nå tre poeng bak Orkla, men med en kamp til gode. Orkanger-jentene har tapt nettopp mot de to topplagene, og fått en litt unødvendig uavgjort mot Nardo. Resten av kampene er vunnet.

DSC_0022.JPG

Fra oppgjøret på slitebanen.

Kampen var knallhard, slik prestisjefylte lokaloppgjør ofte er. Orkla presset på for scoring i andre omgang, men skapte få sjanser. OIF spilte solid i forsvar og var farlig på kontringer.