Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Badesesongen har startet i Gammelosen

P1020662_1.JPGSå er badesesongen i gang. Det vil si; den startet i Hermetikken skjærtorsdag! Da fulgte Siv Åse Syrstad sin egen tradisjon med påskebad i Gammelosen. I år hadde hun med seg søskenparet Valdrin (10) og Verona Musaj (8) fra Orkanger. De viste seg å være noen skikkelige friskuser. På bildet tar Valdrin en dukkert.

Skikken med påskebad gjør at Syrstad - som for øvrig er psykolog - er prisgitt månefasene. I år kom påska seint. Skjærtorsdag falt på skjebnetunge 9.april (aldri mer, osv..).

Men også 9.april er tidlig for sjøbad, selv i en tid med gallopperende klimaendringer. I verste fall risikerer påskebaderne å måtte sage seg gjennom isen. (Sjekk kalenderen for de kommende åra). For Syrstads vedkommende varer badesesongen til oktober. Også i kveld (lørdag 18.april) var trioen i vatnet i Gammelosen.

P1020661_1.JPGRapportene sier kort og godt at det var kaldt. Men både Siv Åse, Valdrin og Verona klarer seg utmerket. På bildet til høyre krabber Verona i land skjærtorsdag.

På bildet under trekker søskenparet i varmt tøy igjen. De to kommer opprinnelig fra Kosovo, og er bosatt som flyktninger på Orkanger.

Orkanger Vel håper flest mulig av våre nye innbyggere finner seg til rette i Gammelosen og områdene rundt. Både vannspeilet og Idrettsparken er fine steder for å bli kjent med andre.

P1020663_2.JPG

 

Publisert 18.04.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse