Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

St. Hans på Terna og i Hermetikken - se bilder

DSC00319_1.jpgdet

Nordavinden gjorde det uforsvarlig å sette fyr på det svære St. Hansbålet ved Terna tirsdag kveld. De mange frammøtte varmet seg på pølser, grillmat og kaffe i stedet.

 

Natursti og andre landbaserte aktiviteter ved Båtklubben gjorde likevel stor lykke hos de små. Her representert ved Emil Meland (for anledningen med blått hår), Nora Lund, Marte Øyås og den allestedsnærværende Mina Fjeld Kvernvik.

DSC00320_1.jpg

I Hermetikken var det en litt mindre samling som feiret helgenen Hans og midtsommer. Nå går det mot mørkere tider, konstaterer visst Hege Berg og Kari Fossvoll i forgrunnen:

DSC01126_1.jpg

Gjengen i Hermetikken tok sjansen på et lite bål. Bebyggelsen i området overlevde St. Hans 2009 trass i heftige vindkuler. Til venstre for de unge frøknene står Bjørn Johan Vullum, som ufrivillig testet flytevest og beredskap på under padling på familiedagen to dager tidligere. Vullum bærer også bandasje med stil. Det skyldes arbeid på egen hånd - ikke i regi av Orkanger Vel.

Herm1_1.jpg

 

 

Publisert 23.06.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse