OIF-damene satte personlig rekord: Vant 12-0 mot Meldal

OIFs damelag slo Meldal hele 12-0 i Idrettsparken onsdag. Det går inn i bøkene som den største seieren siden oppstarten i fjor. Mari Lian scoret 7 (!) av målene. Her har du alle målscorerne på ett brett. De heter...

...fra venstre:

Hedda Berg Pedersen, Mari Lian, Sara Lobakre, Kari Fossvoll, Tina Oddli Sundli og Kristin Remnes.

Kort rapport fra OIF:
Orkanger gikk opp i ledelsen etter 11 minutter ved unge Hedda Berg Pedersen, og litt senere 2-0 ved Mari Lian, etter et fint gjennomspill av Ann Kristin Willmann. Ved pause var resultatet 5-0 og kampen var avgjort.

I andre omgang fortsatte Orkanger trykket og produserte massevis av målsjanser, noe som resulterte i sju scoringer til.

I fjor spilte Orkanger noenlunde jevnt med meldalingene. I år har oppgjørene resultert i 6-1 og 12-0 til Orkanger. Dette er nok et godt tegn på at Orkanger-laget har hevet seg flere hakk. Ikke bare har det kommet til gode spillere fra j16 og utenfra; de som har vært med fra starten har også blitt bedre fotballspillere.

Orkanger klatret nå til 2.plass på tabellen, med fire poeng opp til lederlaget Sokna.

Neste hjemmekamp er tirsdag 1. oktober, mot Singsås.