Annonse

Annonse

OIFs fotballfest for jenter og damer; Se bilder

DSC_0037.JPG

20 jente- og damelag fra Trøndelag gjorde unna 54 fotballkamper i Orklahallen i løpet av lørdag. Kløver Cup startet som et samarbeid mellom OIF og Sanitetsforeninga i fjor, og er trolig kommet for på bli. Se bilder fra turneringa.

Kløver Cup omfatter de tre klassene J16 år, J19 (junior) og senior. I år som i fjor tok OIFs seniorlag sølv i egen turnering. Bildet over er fra en kamp mot Meldal (i grå vester). Den endte med OIF-seier 6-0.

DSC_0002.JPG

OIF i angrep i sluttspillet.

DSC_0041.JPG

Gjester i Orklahallen og hos OIF/saniteten: Sokna i grønt mot Vinne fra Verdal.

DSC_0053.JPG

KIL/Hemne mot Sokna2 i seniorklassen. KIL/Hemne vant klassen med 4-2 over OIF i finalen.

DSC_0061.JPG

OIFs andrelag i oppgjør med KIL/Hemne.

DSC_0064.JPG

Enda et glimt fra OIF2 mot vinnerlaget KIL/Hemne.

DSC_0072.JPG

Byåsen2 (hvit) mot Rennebu. Byåsen vant klassen for Jenter 16 år etter 4-1 over Klæbu i finalen. OIF vant kampen om 5.plassen.

Buvik med stortalentet Sandra Johansen gikk lett til topps i juniorklassen med 4-0 over KIL/Hemne2 i finalen. OIF tapte bronsefinalen 1-3 mot KIL/Hemne1 i denne klassen.

Se resultater - velg klasse fra fanen øverst.

DSC_0096.JPG

Buviks Sandra Johansen i skuddet mot OIF i juniorklassen. OIF i grå vester.

DSC_0104.JPG

Enda et glimt fra Buvik-OIF i junior. Buvik vant 2-0.

DSC_0091.JPG

Og hvem jager ballen her? Byåsen2 og Klæbu (i grønt)  - sølvvinner i 16-årsklassen.

DSC_0034.JPG

Til slutt: OIFs damelag trykker på foran målet til Meldal. Kløver Cup er en av mange  turneringer OIF Fotball og cup-general Jonny Krokstad gjennomfører sømløst, kjapt og kompakt. Alt gikk på skinner i 7-8 effektive timer med jente- og damefotball.