Annonse

Annonse

Annonse

Håndball: OIF knuste Kolstad - og tapte mot bunnlag

OIF håndball slo Kolstad hele 28-17 i Trondheim lørdag. Seieren er en kolossal revansje for tapet hjemme mot Kolstad i den siste kampen før jul.
Men mot svake HIT (Håndball i Trondheim) søndag ble det overraskende tap 23-25.
Mali Lilleås Næss (bildet, arkiv) scoret 21 mål på det to kampene.

Godt målvaktspill bidro til at OIF slapp inn bare tre mål før pause. Her er troppen mot Kolstad med mål i parentes:

Åse Eikli, Gunn Anita Gimse (målvakter), Mali Lilleås Næss (11), Trine Kjørsvik (3), Elisabeth Rønningen (5), Christina Solem (3), Maja Buan (1), Kristin Haugan (3), Stine Moldjord (1), Berit Kvåle, Hege Kvernrød (1), Kjersti Skeie.

Fra søndagens kamp mot HIT rapporteres det som en fysisk brutal motstander, dommeravgjørelser OIF var lite fornøyd med - og dårlig uttelling.

Trondheimslaget som ligger nest sist vant 25-23. OIF ledet lenge, og det sto 14-14 ved pause.

Dette var bare HITs tredje seier. OIF gikk glipp av en komfortabel plass oppe på tabellen.

OIF har nå prestert å slå topplag (Molde) og tape for bunnlag (HIT).