Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Kan de vinne noe? OIF-veteraner ut på tur - gir aldri opp

lagbilde_2013.jpg

Hva har denne gjengen til felles ved siden av å opptre i OIF-antrekk på et litt uskarpt bilde? Hvem er de, og hva skal de finne på nå?

Svar:
De skal representere Orkanger IF i håndball-NM - for veteraner. Mesterskapet går i Trondheim i helga, så i år blir det nesten hjemmebane.

OIF er kvalifisert med hele tre lag:  "Jenter" 35, "jenter" 40 og "gutter" 40.

Hele 2200 spillere er ventet å innta trønderhovedstaden. Kampene starter allerede midt på dagen fredag, og finalene går søndag kveld i Trondheim spektrum.

"Jenter" 35 møter Ull/Kisa, Bryne og Vollen, ei pulje det bør være mulig å gå videre fra, mener spillende lagleder Berit Kvåle.

"Jenter" 40 skal møte jenter fra Ull/Kisa, Sandviken og Oppegård. To lag går videre , og det bør være overkommelig for de rutinerte jentene, mener spillende lagleder Hege Berg.

"Gutter" 40 har havna i pulje med Fjellhammer, Rjukan og Tromsø, og de vil som vanlig være outsidere i gruppa, hevder spillende lagleder Gunnar Sæther.

Niende gang
OIF har vært representer med lag i veteran NM siden 2005. Sportslig har det vært flere gode prestasjoner å se tilbake på. Også de sosiale verdiene har blitt svært godt ivaretatt.

Alle de tre lagene meldes å ha hatt en god oppkjøringsperiode opp mot mesterskapet. Spillerne har unngått virus, giktplager og hekseskudd, og de har dermed trent for fullt.

Hvem er de?
Foran:
Robert Snildal.
I midten fra venstre:
Inga Løfshus, Berit Johanne Kvåle, Thomas Nordahl Pedersen, Mari Lian, Kirsti Lund, Robert Knudsen og Lise Solem.
Bak fra venstre:
Terje Ebbesen, Laila Løfshus, Randi Garberg, Gunnar Sæther, Tore Gjerstad, Eli Janne Evjen, Hege Berg og Linda Blåsmo.

Ikke til stede da bildet ble tatt:
Petter Thoresen (mest kjent fra O-løp), Marius Thoresen, Frank Sæther, Hugo Sundli, Hilde Kjeldstad Berg, Solfrid Hovdal, Eli Hovdal, Trine Tromsdal, Grethe Cecilie V. Vullum.
(Foto : Pressebilde Orkanger IF)

 

Publisert 23.10.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Per Øyvind Gangaas 26.10.2013 12:13
Enorm gjeng, alle lag videre til sluttspill, magisk!!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse