OFK-Tiller 1-4: Tre kamper - null poeng

DSC_0002_1.JPG

Orkla FK tapte 1-4 mot Tiller i Idrettsparken fredag kveld. Tiller kontrollerte kampen totalt etter at laget tok ledelsen 30 minutter ut i første omgang. Thomas Hansen scoret OFKs trøstemål på stillingen 0-4. Laget brukte over fire timer på å få nettkjenning i årets 3.divisjon.
På bildet er Orklas Per Olav Jensen i aksjon.
Siste: Damelaget tapte 1-2 for Vålerenga i Oslo søndag.

Det sto 0-2 ved pause, og Tiller scoret sitt tredje mål rett etter sidebytte. Trondheimslaget var fysisk sterkere og hadde klart mest av banespillet med unntak av den første og aller siste delen av kampen.

OFK står uten poeng og med 1-6 i målforskjell etter de tre første kampene i serien. Seks av de tolv lagene rykker ned til 4.divisjon etter denne sesongen fordi seriesystemet skal spisses.

Laget har vunnet i begge kvalifiseringsrunde i cupen. Byåsen  blir motstander i første ordinære cuprunde.

Publisert 30.04.2010

Innsendte kommentarer:

Jan 01.05.2010 00:22
STÅ PÅ VIDERE GUTTER. DET ER IKKE SKYLDEN DERES FOR DEN DÅRLIGE STARTEN. HVERKEN TRENER ELLER SPILLERE KAN LASTES. HOVEDÅRSAKEN ER DEN BANALE SITUASJONEN MODERKLUBBENE HAR SATT DERE I. LEGG NED KLUBBEN TIL FORDEL FOR OIL OG OIF IGJEN. DET BESTE FOR FOTBALLEN ER KONKURRANSE OG LIDENSKAP IGJEN.

ex Orkla spiller 01.05.2010 00:15
Lokaloppgjør neste sesong mot Meldal og Glimt. Var det det som var meningen med toppklubben Orkla. 4.DIV.? Det var vel 2 og 1 div som var årsaken til sammenslåingen. Synd i de unge guttene. De skulle spilt for en klubb med tilhørighet, oppslutning og identitet.