Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkla FK - mange ubesvarte spørsmål

01052009312_2.jpgDet meste er uklart for herrefotballen i satsingsklubben Orkla FK foran sesongen 2010: Trenere, spillere, ledere, hovedsponsor, økonomi og avtalen med OIF om kunstgrasbanen. Det eneste som er klart er at OFK skal til Frøya, samt møte Buvik og KIL/Hemne i lokaloppgjør - i tillegg til følgende lag:

Byåsen 2, Charlottenlund, Heimdal, Kattem, Røros, Tynset, Tiller og Strindheim 2.

Dette går fram av oppsettet for Trøndelag fotballkrets´ to avdelinger i 3.divisjon.

Frøya er et nyopprykket lag med store ambisjoner og brasilianske spillere. Charlottenlund vant sin 3.divisjonsavdeling i år, men tapte i opprykkskvaliken mot Kolstad.

Rosenborg 3, NTNUI, Stjørdals-Blink og Tangmoen er flyttet til den andre avdelinga.

OFK informerer lite om seg selv på klubbens nettsider. På STs diskusjonsforum hevder både en anonym spiller og et anonymt medlem at trenerne Roger Ophaug og Arnstein Røen har sagt defintivt nei til en ny sesong, noe spillerne tar tungt.

Det påstås at flere spillere forsvinner dersom det ikke er ny trener og forsterkninger på plass før årsskiftet. Stallen er ung og tynn fra før av. OFK reddet som kjent plassen med ett poengs margin denne sesongen.

Det har gått en jevn strøm av OFK-spillere til Glimt og andre klubber. Glimt spiller neste år i 4.divisjon.

Coop Orkla Møre trekker seg som hovedsponsor. OFK skal ha gått med et betydelig underskudd også i 2009, uten at dette er bekreftet.

I tillegg står klubben midt oppe i striden med OIF om eierforhold og ansvar rundt kunstgrasbanen. Orkdal kommune mekler. 

Moderklubbene OIF og OIL ønsker inntil videre å fortsette med OFK kun som en klubb for junior og seniorfotball. OIF har et prinsippvedtak om å overføre all 11-erfotball til OFK på visse betingelser. OIL er mer reservert til dette.

 

 

 

Publisert 19.11.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse