Fotball: OIF-jentene med ny borteseier i 2. divisjon

DSC_0017.JPG

Nyopprykkede OIF har tatt 2. divisjon med storm på bortebane. Mandag kvveld ble det seier 4-3 mot Nidelv i Trondheim. Sesongen åpnet med 4-1 borte mot Tydal for OIFs damelag.

Bare den mellomliggende hjemmekampen mot topplaget Molde (2-4) har endt med tap - bildet over.

Alt tyder på at OIF kommer til å klare seg godt i 2. divisjon etter opprykket. Målet er å berge plassen. Fortsetter OIF som nå blir det snarere en plass i teten. OIF har scoret ti mål på de tre første kampene.

Se tabell og resultater.

Men det holdt på å glippe mot Nidelv. OIF tok ledelsen ved Mari Lian etter bare ett minutt og ledet 3-0 ved pause. Ledelsen økte til 4-0. Orkangerjentene hadde tilsynelatende full kontroll før Nidelv fikk score tre riktignok flotte mål.

OIF slapp med skrekken og fikk med seg tre poeng hjem. Du kan lese mer hos OIF fotball, eller her:

Kampfakta
0-1 (1): Mari Lian, assist: Heidi Slupphaug.
0-2 (29): Ingrid Stuen, assist: Lina Marie Åsløkk.
0-3 (38): Lina Maria Åsløkk, assist: Mari Lian.
0-4 (63): Lina Marie Åsløkk, assist: Silje Lunde Olsen.

Nidelv reduserte tre ganger i løpet av 17 minutter - det siste målet kom fire minutter før slutt.