Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Utvalg: Vil kutte all fotball i OIF og OIL

orkla2_1_1.jpgEt sportslig utvalg foreslår å legge all fotball til Orkla FK for å redde klubben, og utvikle den. Forslaget innebærer at fotballavdelingene til Orkanger IF og Orkdal IL forsvinner. Dette innspillet er noe av årsaken til at et ekstraordinært årsmøte i OIF nå er utsatt på ubestemt tid.

Dramaet rundt Orkla FK fortsetter dermed både på og utenfor banen.

Det SPORTSLIGE utvalget består av representanter fra OFK, OIF og OIL. Utvalget har laget forslaget sitt på oppdrag fra det EGENTLIGE samarbeidsutvalget som skulle lage ny samarbeidsavtale. (Byråkratisk, men sånn er det).

Det SPORTSLIGE utvalget har skissert fem mulige veier videre; fra oppløsning av OFK til den motsatte ytterlighet - full samling i OFK. Og dette siste ble tilrådinga.

Nå må styrene i OIF og OIL ta stilling til forslaget før det eventuelt kan utarbeides en ny samarbeidsavtale. Deretter må årsmøter i klubbene avgjøre om de vil legge ned egen fotball i håp om at det er bra for OFK spesielt og fotballen i dalføret generelt.

OIF har utsatt på ubestemt tid det ekstraordinære årsmøtet 16.september. Det var kunngjort med følgende sakliste:
* Fiansiering av lagerbygg på Nedre Rømme.
* Samarbeidsavtale Orkla FK.
* Avtale om kunstgrasbanen med Orkla FK.

Den siste nøtta skal opp igjen internt i OFK denne uka. Den saken alene kan være nok til å velte Orkla. I tillegg kommer andre samarbeidsproblemer, økonomiske problemer og sportslige problemer.

Det siste møtereferatet publisert av det EGENTLIGE samarbeidsutvalget er datert 2.juni. Da hadde det SPORTSLIGE utvalget ennå ikke hatt møter.

Referatet kan du lese her. Der framgår det blant annet at Atle Østhus og Bjørn Sæther skulle representere OIF i det SPORTSLIGE utvalget.

I tillegg er det nedsatt en VISJONSGRUPPE.

 

 

Publisert 31.08.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse