Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Mer OIF: Håndballbarn fyller hallen - fotballen forsterker

DSC_0014.JPG

Lørdag arrangerer OIF håndball miniturnering i Orklahallen for 42. gang (!). 57 lag med spillere i alderen 6-10 år spiller håndball fra klokka 08.30. Ca. 2000 har vært innom hallen på disse trneringene før.
* Les også om OIF Fotballs satsing på senior.

Bildet over er fra miniturnering i mars i fjor. OIFs håndballturneringer for de minste har festet seg som en sterk Orkanger-tradisjon. I år etter år samles unger fra en stor region til håndballfest fra morgen til kveld i den  nye byen.

I tillegg til lokale lag, kommer barn fra blant annet Hitra, Frøya og Trondheim til Orkanger og Orklahallen lørdag.

Med ledere, trenere, foreldre, besteforeldre, søsken og andre interesserte ender antall besøkende alltid på et firesifret antall. Det kommer også lokalt næringsliv til gode.

Ta en tur - minihåndball er god underholdning.

Fotball
OIF Fotball har bestemt seg for at A-laget skal opp i 4.divisjon neste sesong. Rune Normannseth er engasjert som trener, og det strømmer på med nye spillere med erfaring.

Det har vist seg å være nødvendig å styrke stallen utenfra, siden OIF ikke greier å bygge opp ei bred senioravdeling med rekruttering fra yngre avdelinger alene.

Aldri før har flere spilt fotball i OIF, men samtidig har mange talenter med ambisjoner valgt et mer fristende, sportslig tilbud  i Orkla. Nå er planen å stoppe årelatinga samtidig som OIF tiltrekker seg godt voksne spillere.

Flere har meldt overgang fra Buvik til OIF de siste dagene. Les mer på OIF Fotballs hjemmeside.

OIF_fotball.JPG

Nye i OIF: Fra venstre Stian Storli, trener Rune Normannseth, Marius Kvalvik, Sindre Belsås og målmaskina Eskil Sivertsen - alle fra Buvik. Senere har også Tor-Arne Kvam fra Buvik signert. Polske Hubert Jasiak skal spille for OIF og Per Olav "Perry" Jensen gjør comeback.

 

Publisert 20.11.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Oif supporter 23.11.2015 18:09
Helt riktig av Oif å satse på senior etter mange år med breddesatsing. Hører ikke heime at hele årsklasser melder overgang til en klubb med tilhørighet og hjemmearena på Fannrem. Greit at ekstra gode spillere kan forsvinne høyere opp, men unaturlig med hele årsklasser . Siste dagers signaler i media fokusert på Oifs nye satsing har allerede ført til at unge spillere har begynt å ta veien hjem igjen. Det går sæ te ætte kvart sjø.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse