Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger får trolig skateboardpark i 2010

clip_image002_1.jpg

Gladmelding til barn, ungdom og tøffe voksne: Neste år blir det trolig skateboardpark med ramper for rullebrett og BMX-sykkel ved Orklahallen. Kulturutvalget i Orkdal gikk onsdag inn for å støtte prosjektet med 100 000 kroner. Orkanger Vel går inn med minst 75 000. Og vi har nå avtaler med to sponsorer.

Anlegget er dermed langt på vei finansiert. Det gjenstår å få godkjent en søknad om spillemidler på inntil 200 000 kroner.

Orkanger Vel står bak prosjektet, siden skateboard ikke inngår blant OIFs eller andre idrettslags aktiviteter. Vi fikk 5000 kroner av kommunen for å utarbeide presentasjon og kostnadsberegning.

Denne forelå tidligere i høst. Kostnadene er anslått til 613 000 kroner. I tillegg kommer belysning og trolig en mindre prisstigning.

Velforeninga sendte presentasjonen med økonomisk støtte til noen få bedrifter og organisasjoner. To av disse har sagt ja til å støtte skateboardparken økonomisk.

clip_skate_1_1.BMPOrkanger Vel kommer tilbake med informasjon om hvem dette er når samarbeidsavtalene er formelt i orden.

Resultatet er uansett at vi snart har nok penger til å bygge skateboardparken allerede til våren.

Muligens må Orkdal kommune forskuttere spillemidler - eller velforeninga må ta opp lån inntil spillemidlene er utbetalt. Men alt tyder nå på at vi finner en løsning i 2010.

Vedtaket i kulturutvalget om 100 000 i kommunal støtte var enstemmig. Saken blir endelig avgjort i kommunestyret i desember.

Under ser du den aktuelle tomta mellom tennisbanen og veien til Orklahallen slik den ligger i dag.

clip_image003_1.BMP

 

 

Publisert 18.11.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse