OIF-jentene tapte 18-20 mot Molde 2

IMG_3881_1.JPG

OIFs håndballjenter skuffet mot Molde 2 og tapte 18-20 i Orklahallen søndag. Laget ligger fortsatt midt på tabellen, trass i to strake tap i helga. Men nå er plutselig ikke plassen i 3.divisjon like sikker som den virket tidligere i høst.
På den positive sida: Ca. 200 mennesker i hallen, og OIF ble fort kvitt 150 porsjoner gratis julegraut.
På bildet er Kristin Fossbakk nesten gjennom. Flere bilder nedenfor.

OIF åpnet bra med et par scoringer etter smarte innspill på strek. Laget så ut til å kunne sikre to verdifulle poeng før juleferien. Her et glimt fra et OIF-angrep i første omgang:

IMG_3871_1.JPG

Men Molde slo tilbake med kjappe kontringer. Etter å ha vært oppe i tremålsledelse måtte OIF gå til pause med 13-14. Moldes målvakt hadde en god dag og reddet blant annet to straffekast i en viktig fase av kampen:

IMG_3882_1.JPG

Langskytter Marthe Togstad fikk etter hvert et veldig klebrig frimerke, og OIFs kanskje mest sentrale spiller - Hilde Anita Hansen - måtte ut med en skadet skulder etter tøff behandling av Molde-forsvaret. OIF scoret bare fem mål i andre omgang.

IMG_3889_1.JPG

Noen dager er det stang ut. Det var det søndag. Men OIF har gjort en respektabel debutsesong i 3.divisjon så langt.

IMG_3875_1.JPG

Nå er det pause helt til 16/17.januar med bortekamper mot Aksla og Sæbø/Åmdal på Møre. Et siste glimt fra kampen mot et Molde-lag som var godt i forsvar og på kontringer: