Fotball: OIFs A-lag rotet vekk årets matchball mot Oppdal

DSC_0009.JPG

OIF røk 1-2 mot opprykksrival Oppdal i Idrettsparken torsdag kveld. I stedet for å avgjøre kampen om avdelingsseier i 5.divisjon, sørget hjemmelaget for en nervepirrende høst. Oppdal puster OIF i nakken igjen.

Oppdal spilte nesten hele andre omgang med ti mann etter et brutalt angrep på Joachim Elshaug (liggende på bildet).

Elshaug scoret for øvrig OIFs mål på straffe. Oppdal tok ledelsen 1-0 og gikk opp til 2-1 før pause.

Oppdal kunne ha økt ledelsen før sidebytte. I andre omgang styrte OIF kampen uten å få nettkjenning. Det smalt i stolpen bak en korpulent og godt voksen Oppdal-keeper. Han hadde en god kveld på Orkla Maskin Arena.

DSC_0012.JPG

OIF gikk på sesongens andre serietap på hjemmebane i flomlyset torsdag kveld.

Også Svorkmo eller Nidelv (de har innbyrdes oppgjør) kan teoretisk ta igjen OIF.

Se tabell og resultater.

OIF ville trolig ha sikret avdelingsseier ved å slå Oppdal. Nå gjenstår et ganske tøft program med Kolstad2, Svorkmo og Rindal i de tre siste serierunde.

Særlig Svorkmo borte kan bli en utrivelig opplevelse, jevnfør tapet i hjemmekampen i juni. Med tap der kan muligheten for opprykk gå fløyten.

Også Oppdal skal møte Svorkmo (hjemme). Svorkmo kan bli en joker i serieinnspurten.