Annonse

Annonse

Annonse

Håndball: OIF vant lokaloppgjøret mot Skaun

OIFs håndballjenter slo Skaun 21-18 i Orklahallen fredag kveld. Skaun ledet ved pause, men hjemmelaget snudde kampen i andre omgang. OIF fortsetter klatringa på 3.divisjonstabellen. På bildet 17 år gamle Mali Lilleås Næss og superveteran Kirsti Lund.

Skaun ledet 13-9 ved pause. To raske straffer til OIF knappet inn ledelsen rett etter sidebytte. Midt i omgangen tok OIF føringa etter tre raske mål av Mali Lilleås Næss.

OIFs strekspiller Hege Kvernrød er gjennom mot Skaun.

Skaun-forsvaret pakker inn fire-målsscorer Kristin Haugan.

Disse spilte for OIF:
Gunn Anita Gimse (godt målvaktspill), Mali Lilleås Næss (6 mål - 28 på de tre siste kampene), Trine Kjørsvik (3), Elisabeth Rønningen (1), Christina Solem (1), Kristin Haugan (4), Synne Holst, Berit Kvåle (1), Hege Kvernrød (1), Kjersti Skeie (2), Kirsti Lund (2).

Trine Kjørsvik med ballen, Hege Kvernrød på strek.

Her kan du se resultater og tabell. OIF startet sesongen med fem kamper uten seier. Nå har laget vunnet sine fire siste. OIF passerte Skaun på tabellen etter kveldens seier.

OBS: Husk turnavdelingas juleoppvisning i Orklahallen søndag kl. 12.