Nytt Orkla-tap: 0-4 mot KIL/Hemne i Idrettsparken

To billige baklengsmål i løpet av de ni første minuttene ødela for Orkla FK hjemme mot KIL/Hemne fredag kveld. Det endte 0-4. Orkla var på høyde med gjestene i første omgang, men gikk til pause med 0-2. Utover i andre omgang ble OFK presset på defensiven både av motstanderen og en voldsom motvind. På bildet snapper KIL/Hemnes keeper ballen foran "Perry" Jensen.

KIL/Hemnes førsyte scoring kom etter at ballen var ute over linja, men spillet gikk videre. Den andre  burde keeper trolig ha tatt.

I andre omgang fikk OFK annullert en nettkjenning.

Dermed står Orkla FK med bare en seier og fattige tre poeng når det nærmer seg halvspilt serie - ti av 22 kamper. Et mirakel må til dersom det skal bli 3.divisjonsfotball i Idrettsparken neste sesong.

40 betalende møtte opp i uværet. En god del var fra Hemne.

Her er situasjonen i 3.divisjon. Du finner link til tabell i fanen øverst.