Annonse

Annonse

Endelig hjemmeseier! OIF slo Sunndal 3-2 i 2. divisjon

DSC_0026.JPG

Jada! OIFs damelag slo Sunndal 3-2 i Idrettsparken onsdag kveld. Seieren vil trolig sikre videre liv i 2. divisjon. Dette var første tre-poenger på hjemmebane etter fire ganger 2-2.

På bildet over jubler målscorerne Ingrid Stuen (t.v) og Mari Lian etter en lenge etterlengtet og hardt tilkjempet triumf.

Seieren gir OIF ei luke på seks poeng til Volda under nedrykksstreken. Jentene kan reise med senkede skuldre til Aker stadion for å møte topplaget Molde i helga.

Tabell og resultater.

Mye taler for at seier mot fortapte Nidelv (0 poeng) i neste hjemmekamp 28. august er nok til å redde plassen.

Målene
OIF tok ledelsen etter 8 minutter ved Mari Lian. Det sto 1-0 ved pause.
Sunndal utlignet etter 63 minutter.
OIF gikk opp til 2-1 ved Ingrid Stuen etter 69 minutter.
Sunndal utlignet igjen i det 76. minutt, og det så ut til at 2-2-spøkelset fortsatt skulle forfølge OIF.

Men fire minutter før slutt sendte Mari Lian i vei et langskudd som keeper bare fikk fingertuppene på før ballen duppet under tverrliggeren.

DSC_0011.JPG
To Sunndal-forsvarere prøver å stoppe Ingrid Stuen, som fyrer av og gir OIF ledelsen 2-1.

3-2, tre uhyre verdifulle poeng og jubelscener i Idrettsparken. Jentene har slitt i kamp etter kamp uten å avgjøre til egen fordel på hjemmebane.