Håndballfest: OIF-jentene med ny seier i 2.divisjon

DSC_0006.JPG

OIF slo Sverresborg 28-25 i en 2.divisjonskamp i Orklahallen torsdag kveld. Dermed har OIFs damelag tre seire og tre tap etter opprykket. Nok en gang var det nesten fullsatte tribuner og stor stemning i hallen.

På bildet over scorer Wenche Leinum Holm ett av sine seks mål. Det sto 15-12 ved pause etter at OIF hadde vært oppe i firemålsledelse.

Sverresborg snudde kampen i løpet av få minutter etter sidebytte og tok over ledelsen. Men OIF kom raskt tilbake. Midt i omgangen var hjemmelaget fem mål foran, før Sverresborg begynte å knipe innpå igjen. Først tre-fire minutter før slutt kunne hjemmepublikum senke skuldrene.

Målvakt Marte Eggen Løvseth ble kåret til OIFs beste.

OIF ligger over streken og har tre kamper til gode på kveldens motstander, som innehar plassen foran. Se tabell og resultater.