Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Her kommer 132 fotballkamper før sommerferien

Idrettsparken_1.jpg

Ikke noe sted utendørs i Orkdalsregionen myldrer det av liv som i Idrettsparken. Parken er folkehelse og integrering i praksis. Fram til sommerferien skal det spilles hele 132 fotballkamper på banene. Og det er ikke alt.

De 132 kampene i perioden 17. april til 2. juli er terminfestede oppgjør på de fem fotballbanene. I tillegg kommer minifotball hver torsdag, treninger hver ettermiddag og kveld samt turneringer og fotballskoler.

Og selvsagt yoppes alt med fullt opp av lek og annen ikkeorganisert fotball.

90 kamper i høst
I løpet av høsten kommer ca 90 terminfestede kamper. Det fører totalen opp i godt over 200 offisielle oppgjør. Da får vi også den gigantiske turneringen Orkdal sparebank cup i regi av OIF og mange andre arrangement.

Aktiviteten har aldri vært større. Anlegget er nærmest enestående med en beliggenhet midt i sentrum, tett inntil andre tilbud. De nye banene har skapt mer idrett enn noen gang før.

OIF drifter anlegget
OIF eier de to banene med naturgras - hovedbanen og slitebanen - samt 7er-banen Bankløkka. Aksjeselskapet IKAS eier de to kunstgrasbanene med undervarme; Orkla Maskin Arena og Orkla Kunstgress. Bak IKAS står OIF, Orkla FK og Orkdal kommune med eierandeler på hhv 40, 40 og 20 prosent.

OIF Anlegg drifter nå hele Idrettsparken både sommer og vinter. Garasjegjengen med Knute Steen i spissen gjør en førsteklasses dugnadsjobb. Tor Arne Opphaug har nå tatt over som styreleder i OIF Anlegg etter Øyvind Togstad, som fortsetter i styret.

DSC_0022.JPG

Fra Orkdal sparebank cup i fjor. De ca 300 kjappe kampene i løpet av turneringa kommer i tillegg til over 200 terminfestede kamper for alt av barn til senior.

 

Publisert 06.04.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse