Takk for i år: Siste A-kamp i Idrettsparken endte 1-3

Kvik1.JPG

OIF drøyer en sesong med å rykke opp til 4.divisjon. Årets siste hjemmekamp ga årets første tap i Idrettsparken: 1-3 mot ubeseirede Kvik.

OIF tok ledelsen på et elegant frispark skrudd i vinkelen fra skrått hold av Espen Berg. På bildet over er Espen forgjeves oppe på en corner etter pause.

Kvik utlignet like etter OIFs scoring. Målscorer var en av spillerne som var med og kvalifiserte Vegakameratene til Champions League i futsal forrige uke.

Det sto 1-1 ved sidebytte. OIF skapte flere sjanser i andre omgang enn i første, men Kvik var mest effektive og farlige på raske kontringer.

Kvik4.JPG

Erik Selven i duell i Kvik-forsvaret.

Med tapet er OIF ute av opprykkskampen to serierunder før slutt. Kvik er svært nær opprykk. Laget ble straffet med 6 minuspoeng og degradert etter å ha takket nei til 3.divisjon i fjor.

Kvik3.JPG

OIF på vei gjennom - nesten.

For øvrig er det hyggelig at Kvik-spillere fra Trondheim følger med på Orkanger Vel. En av innbytterne under oppvarming bak mål var oppdatert både på kanadgjess og ny kunstgressbane. I mål - på et godt Kvik-lag - står forresten Øystein Hoftun, eks Kil-Hemne, og en yngre bror av Erik Hoftun.

Dermed ble dette et uhøytudelig og lite fotballfaglig referat før orkangervel.no drar til fjells. Glem tapet, nyt synet av OIFs hovedbane i flomlys:

Flomlys.JPG

Publisert 06.09.2013

Innsendte kommentarer:

Terje 07.09.2013 19:31
Kjempefint syn :-) gleder meg til de to kunstgressbanene er ferdige neste år. For et fotballanlegg det blir når baner, garderober og tribuner blir ferdigstilte. Da bør neste neste prosjekt bli innendørs kunstgresshall et sted i nærheten av parken. Flere gode alternativer rundt industriområdet. For en potensiell fremtid for fotballklubbene i Orkdal.

Eystein 06.09.2013 23:52
Fantastisk skue for fremtiden :-)

Joar 06.09.2013 23:50
Oif relax.. No stress. Tenk 5-10 år fremover !!!!

Ole Jonny Fagerbekk 06.09.2013 22:44
Æ må gjænta mæ sjøl: Harn Vegard Hagen Helbæk verre med har d vårte seier! Makan t maskin ska du leit læng ætter! #inhelbækwetrust