Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ekstraordinært OIF-årsmøte 16.september

nr__mme2_1.jpgOIF holder ekstraordinært årsmøte i klubbhuset onsdag 16.september kl. 18.00. Finansiering av nytt lager på Nedre Rømme (bildet) er en av sakene som vil bli tatt opp. Størst spenning knytter det seg imidlertid til forholdet til Orkla Fotballklubb. Styret bestemmer saklista - og dermed om årsmøtet i praksis skal avgjøre framtida til OFK.

OIF skriver på hjemmesida at endelig sakliste og sakspapirer vil bli kunngjort senest 2.september.

Styret i OIF skal møtes igjen neste uke. Da blir saklista trolig vedtatt. Satt på spissen kan den formuleres slik at årsmøtet må stemme for eller mot fortsatt samarbeid om Orkla FK.

Styret alene avgjør hvilke saker som skal opp, og hvilke forslag det skal stemmes over. Ingen kan fremme egne forslag til saker på et ekstraordinært årsmøte.

Fram mot årsmøtet forhandles det videre rundt Orkla Fotballklubb. En ny økonomisk avtale mellom OIF og OFK om kunstgressbanen bør trolig foreligge. Hvis ikke kan hele OFK-prosjektet henge i en tynn tråd.

Du må ha vært medlem i minst en måned før 16.september for å kunne stemme.

Samtidig fortsetter diskusjonen i ST om hvorvidt OIL tok snarveier for å få bygd Orkdalsbanken stadion før tidligere vedtatte prosjekter i kommunen - og om OIL nå gjentar det samme i Knyken. 

OIL har som kjent søkt om 7 millioner fra Orkdal kommune til Knyken, selv om Knyken ikke er innarbeidet i noen anleggsplan for idrett.  OIL har nå ettersendt en finansieringsplan.

Der framgår det at de 7 millionene ikke gjelder hele prosjektet - bare et første byggetrinn. Det første trinnet omfatter kun utbygging av hoppbakker.

I tillegg til 7 kommunale millioner er det budsjettert med 4 millioner i spillemidler til bakkene, 2 millioner fra Norges Idrettsforbund, 1 million i egenkapital og 1 million i dugnad.

Total kostnad for nye hoppbakker er 15 millioner kroner.

Hele Nye Knyken-prosjektet er kalkulert til ca. 30 millioner kroner.

Når det gjelder kommunale investeringer og spillemidler, konkurrerer Knyken med ny bane 3, dusj- og garderobebygg og tribuner i Idrettsparken, klatrehall i Orklahallen og en rekke andre prosjekter.

 

 

Publisert 20.08.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse