Orkla FK-KIL/Hemne 1-4 - Tynset drar fra

05062009124_1_1_1.jpgIkke overraskende tapte Orkla FK 1-4 mot KIL/Hemne i Idrettsparken fredag kveld. Laget viste klar framgang i forhold til kollapsen mot Buvik i forrige kamp. Orkla var på høyde med motstanderen i lange perioder, men det raknet like etter pause.
Tynset slo Nidelv 4-3 i et bunnoppgjør lørdag. NTNUI slo Melhus 5-2.

Dermed ligger Tynset 9 poeng foran Orkla. OFK må holde Nidelv bak seg og passere Melhus for å overleve. Melhus-tapet mot NTNUI holder liv i håpet.

Uka som kommer kan bli avgjørende for Orkla med to viktige kamper: NTNUI borte tirsdag og Melhus borte fredag. OFK må trolig slå Melhus for å ha en sjanse til å berge.

Tabellen ser du her.

I fredagens lokaloppgjør i Idrettsparken tok KIL/Hemne ledelsen etter 20 minutter ved tidligere Orkla-spiller Arnt Chr. Wolden. (I forrige kamp laget tidligere Orkla-spiller Ståle Thoresen fire mål for Buvik mot Orkla. I kampen før der spilte to eks Orkla/OIF-spillere for Strindheim 2 mot Orkla.)

Spillerflukten er åpenbart OFKs store problem. Spørsmålet er hvorfor spillerne velger andre klubber.

Mot KIL/Hemne sviktet det i hjemmelagets forsvar i en kort periode like etter pause. KIL/Hemne avgjorde kampen med to raske mål. Og snart sto det 4-0.

Thomas Hansen reduserte til 1-4. Hansen hadde for øvrig en kjempesjanse på stillingen 0-0.

Orkla bør vinne begge kampene den kommende uka for å overleve i 3.divisjon. Og som tabellen viser; laget MÅ etter alt å dømme slå Melhus, som også er involvert i nedrykksstriden.