Fotball: Ny storseier til OIFs kvinnelag i 3.divisjon

DSC_0022.JPG

OIFs damelag slo Tangmoen 6-3 i Idrettsparken søndag - på en ganske dårlig dag. OIF ligger på andreplass på 3.divisjonstabellen, og ser ut til å bli sterkeste utfordrer for storfavoritt KIL/Hemne. På bildet scorer midtstopper Marie Sletvold sitt første mål i seniorfotball.

Maries scoring ga 5-3. Hedda Berg Pedersen fastsatte resultatet til 6-3 like før slutt.

Men tidligere i kampen hadde OIF gjort det unødvendig vanskelig for seg selv. Tabber i forsvaret slapp Tanbgmoen inn i en kamp som aldri burde ha vært spennende målt etter spill og sjanser.

Slik kom målene:
1-0 ved Lina Åsløkk (assist Silje Lunde Olsen).
2-0 Mari Lian (Astrid Ustad).

Tangmoen utlignet mot spillets gang etter to stygge glipp i forsvaret.

3-2 Lina Åsløkk (Silje Lunde Olsen).

Så klarte Tangmoen utrolig nok å utligne igjen like etter pause, men fra da av var det ingen tvil:

DSC_0026.JPG

Silje Lunde Olsen er gjennom og scorer sikkert, men målet ble tvilsomt annulert for offside.

I forrige serierunde slo OIF Vestbyen hele 11-1. KIL/Hemne, som har vunnet alle sine kamper, skal ikke OIF møte før 14. august borte og i siste serierunde hjemme.

Tabell og resultater.

A-laget i 5.divisjon
PS: Også gutta i 5.divisjon klatrer nå oppover tabellen etter 7-1 hjemme mot Fosen og seier 4-2 borte mot Leksvik i de to siste serierundene. Fredag blir det lokalderby i Idrettsparken når Svorkmo kommer på besøk.

Tabell og resultater herrer.

DSC_0006.JPG

OIF-jentene herjet stygt med forsvaret til Tangmoen i lange perioder i andre omgang.