OIF vant i fotball-comebacket: 3-1 over Leinstrand

Torsdag kveld spilte OIF seniorkamp i fotball for første gang siden høsten 1997. Comebacket endte med seier 3-1 mot Leinstrand fra 5.divisjon.
Øyvind Henningsen, Ottar Ustad og Hawkar Maras Omer scoret nye OIFs første mål. Det kommer flere.

En treningskamp i seks minusgrader 10.mars forteller ikke all verden. Men OIF var så overlegne i lange perioder at raskt opprykk fra 6.divisjon bør være innen rekkevidde.

Motstanderen fra 5.divisjon lå hakket bak i det meste, og seieren kunne ha vært mye større.

OIF tok ledelsen etter fem minutter. Leinstrand utlignet. Det sto 1-1 ved pause. I andre omgang bølget angrepene mot Leinstrand-målet.

Disse spilte fra start da OIF kom tilbake i gult og blått etter 13 års fravær:

Tore Jønland (fjorårets Orkla-keeper) - Erik Solheim, Espen Berg, Odd Håkon Bach, Roar Krokstad - Øyvind Solheim, Morten Knutzen, Ottar Ustad - Erik Mosbakk, Øyvind Henningsen, Per Kristian Mogstad.

Innbyttere som spilte: Petter Ebbesen (17 år), Hawkar Maras Omer, Stian Sundli, Thomas N. Pedersen.

Publisert 10.03.2011

Innsendte kommentarer:

comeback-fan nr 2 12.03.2011 18:27
synes laget ser veldig bra ut. En keeper som tar det han skal + mer, et forsvar som virker veldig stabilt, en midtbane med løpskraft, vinger som slår gode innlegg og spisser som scorer mål. SUPERT!!

medlem 11.03.2011 20:19
Glimrende start og for noen øranavn som svinger : Solheim, Berg,Knutsen, Ustad, Bach, Mosbakk, Sundli og Ebbesen.

Akkerat! 11.03.2011 21:31
Hadd itj det vært for øran no.... Det herre bli bra!

enormt de hær ja 11.03.2011 13:51
enoooormt !!!!!!!! No ska æ bynn å gå på kampa i parken igjæn.

publikum 11.03.2011 13:20