Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Kontrakt signert: Rune Normannseth ny Orkla FK-trener

RuneA_1.jpgRune Normannseth fra Buvika blir ny trener for Orkla FKs herrelag etter Roger Ophaug/Arnstein Røen. Kontrakt for 2010 er nå signert, med mulig forlengelse for 2011. Normannseth ønsker seg Roger Sandvik som assistent. - Det må skapes et miljø i klubben, sier Rune Normannseth til orkangervel.no. (foto: Jørund Leraan/Skaunnytt.no).

Han trente Buvik opp til 3.divisjon i 2008, og har spilt både for OIF og OIL. Normannseth la opp like før Orkla FK ble dannet.

- Det må gå an å lykkes med herrefotballen på et sted som Orkdal. Men det  blir en utfordring. Noe er galt når spillerne i alderen 24 til 30 år forlater klubben. Det må skapes et miljø som gjør at spillerne  blir, sier Normannseth.

Siste sesong nøyde han seg med  å trene aldersbestemte lag i Buvika. Men han har fulgt Orkla FKs kamp for å berge i 3.divisjon fra sidelinja.

- Det er underlig at man ikke har lyktes bedre. Det må jeg kunne si. Orkdal har blant annet et næringsliv som gir store muligheter på sponsorsida, sier Normannseth.

Trenerspørsmålet for 2010 er trolig avgjørende for herrefotballen i Orkla FK. En ettertraktet og entusiastisk trener med lokal tilknytning som Normannseth kan bidra til å styrke stallen. Det motsatte kan føre til ytterligere spillerflukt.

- Roger Sandvik vil være en ideell assistent. Han har ikke bestemt seg, men sammen er vi dynamitt, sier Rune Normannseth.

Ofk_2_2.jpg

 

Publisert 08.12.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse