Fotball: OIFs unggutter slo Orkla2 i knokkelkamp

OIF slo Orkla2 2-1 i lokaloppgjøret på Fannremsmoen mandag kveld. 5.divisjonskampen ble en knallhard batalje, der juniorspillerne Anders Wormdal og Øystein Berdal (bildet) var blant dem som utmerket seg for OIF.

Her handler det både om opprykksmuligheter og blytung prestisje: Mange frispark, jevnlige smell i leggisene, mye bannskap og høy temperatur.

Med seieren har OIF klatret opp på andreplass på tabellen. Det er fortsatt mulig å hente inn lederlaget Tydal, selv om mye skal klaffe.

Orkla2 ligger to poeng bak OIF - med en kamp mindre spilt. Orkla kan også rykke opp, men forspilte sjansen til å komme helt opp i ryggen på Tydal.

Se tabellen.

Orkla tok ledelsen tidlig i kampen. Midtstopper Øystein Berdal utlignet for OIF på en heading etter corner fra Vegard Tørset. OIF gikk opp til 2-1 ti minutter før pause da en Orkla-spiller, med god hjelp fra Tom Even Gundersen, beinet et langt innkast fra Øyvind "Bacon" Bakken i eget mål.

Orkla presset på i andre omgang. OIF la ned en voldsom innsats for å berge seieren. Stilkarakterer forekommer ikke i fotball.

OIF har nå vunnet alle de tre høstkampene, hvorav to mot avdelingas topplag (Tydal og Orkla2). Espen Berg gjorde comeback foran høstsesongen, men den erfarne midtstopperen sto over pga skade mot Orkla2. Ungguttene ordnet opp.

Kjell Arne hestad 03.09.2014 16:55
Hei. Synes det er kjempeflott med oif's seier over Orkla 2. Men vil likevel etterlyse stoff om fylkesmannens tilbaketrekking av innsigelse mot havna og travparken. Er dette dårlig nytt for Orkanger vel ettersom det ikke blir nevnt. Konf. Orkdal kommune's sider. Mvh. Kjell Arne Hestad

Hans Kringstad 03.09.2014 18:19
Hei! Manglende omtale skyldes ikke sensur, derimot: 1. Mangel på tid. 2. ST hadde nyheten om at Fylkesmannen traff innsigelsen først, og dermed var saken godt kjent. Noen ganger må ST få vinne kampen om nyhetene:-) Men nå ligger det ute en artikkel som gir et litt mer nyansert bilde av hva det betyr at innsigelsen er trukket. mvh Hans

Orkangerfan 01.09.2014 23:45
Orkanger har tatt over hegemoniet totalt hva jente og damefotball angår. Det jobbes også knallgodt med gutte og herrefotball. Kun tidsspørsmål før Orkanger tar igjen Orkla , men på herresiden trengs det noen år til enda. Men ingen hastverk, toget går ikke på mange år :-)))))