Annonse

Annonse

Håndballfest: OIF åpnet med seier 23-18 i 2.divisjon

DSC_0025_1.JPG

OIFs håndballjenter markerte opprykket til 2.divisjon med en glimrende seier 23-18 over Strindheim mandag kveld. Orklahallen var fullsatt på åpningskampen. På bildet er Wenche Leinum Holm på vei gjennom.

Marthe Togstad fikk æren av å score OIFs første mål i 2.divisjon. Det kom på straffekast etter at Strindheim tok ledelsen 1-0.

DSC_0005.JPG

Marthe Togstad gjør OIFs første mål som 2.divisjonslag.

OIF var i føringen mesteparten av første omgang, og ledet 11-8 ved pause. Etter sidebytte stengte målvakt Lise Solem og resten av forsvaret buret i lang tid. Strindheim brukte nesten ni minutter før laget scoret i andre omgang.

DSC_0037_1.JPG

En jury kåret målvakt Lise Solem til OIFs beste i åpningskampen i 2.divisjon.Dette var Lises comeback.

OIF var i føringen hele andre omgang, og ledet nokså komfortabelt de siste ti minuttene.

Den siste scoringen sørget 17 år gamle Mari Evjen for. Superveteran Kirsti Lund (42) er like verdifull i 2.divisjon som hun var det i første.

Her er troppen mot Strindheim (mål i parentes):
Lise Solem, Marte Eggen Løvseth, Wenche Leinum Holm (1), Merete Lillery (1), Ann Siri Stokkli (2), Marie Gjerstad (4), Kirsti Lund (2), Linn Søberg (4), Kine Mjøen Landrø (2), Oda Sterten (2), Marthe Togstad (5 - hvorav 4 straffe), Silje Solem, Rikke Svinsås Buan, Mari Evjen (1).