Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Arbeidet starter i Nerviksdalen

Nerviksdalen_002_1_2.jpgNerviksdalen kan bli et eldorado for unger på Orkanger. Nå starter arbeidet med å lage et nærmiljøanlegg i området. Maskin er bestilt for å fjerne røtter og torv, og planere for en liten grusbane. Går alt etter planen blir det grillplass, balløkke, sykkelbane og klatreløype på stedet.

Nerviksdalen ligger ved den gamle veien ned til Terna og Havneveien - rett bak de røde rekkehusene i Petter Deinbolls vei. Tomta er regulert til friområdet, men har ligget som et tett kratt i mange år.

Nerøra Vel, som er tilknyttet Orkanger Vel, står bak initiativet. Orkanger Vel har bevilget 20 000 kroner til Nerviksdalen. Nerøra Vel har en del penger selv etter å ha tatt tilsyn og stell med kommunens toalett- og garderobebygg i Gammelosen.

Styret i Nerøra Vel består av Laila Fjeld, Liv Janne Syrstad, Wenche Lund, Pål Tiller og Per Inge Husby. Torsdag kl. 18 blir det møte i Nerviksdalen. Laila har tlf. 415 21 428 og Liv Janne 986 62 132.

Nerviksdalen_001_1.jpgDe håper flest mulig møter opp for å diskutere de videre planene. Dette er et glimrende tilbud til alle som har unger på Nerøra. Jo flere som bidrar, dess bedre er muligheten for å få til et flott næmiljøanlegg - og dess fortere vil det gå.

Nerøra Vel har søkt om kommunal støtte og tilskudd fra Orkdal sparebank. Prosjektet vil dessuten kunne få spillemidler. Bildet over er tatt sist sommer, nordøstover i retning Thamshavn.

Noe arbeid må gjøres på dugnad. Dessuten er det viktig at folk engasjerer seg og kommer med innspill om hva området bør inneholde.

Dette vil komme barna til gode.

 

Publisert 19.04.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse