Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Perfekt i Ulvåsmarka: Hytta er åpen både lørdag og søndag

DSC_0035.JPG

Ulvåsmarka byr på gnistrende skiføre og påskestemning på forskudd. OIF holder Ulvåshytta åpen både lørdager og søndager fra 10.30 til 15.30 fram til påske. Særlig lørdag blir en perfekt dag, ifølge værvarselet.

Bildet er fra i fjor, nå er det minst like fint.

En prøvetur med blå swix fredag viste at det er topp forhold i den drøyt 20 km lange markaløypa. OIFs stikomite har som vanlig gjort en førsteklasses jobb.

Bare på noen ytterst få punkter er det isete, men issvullene ser du i god tid.

Ulvåsmarka viser seg fra sin beste side med gode spor, plass for den som vil skøyte, fred og ro -  og ei sol som faktisk varmer i ansiktet.

Hele lørdag og søndag er altså døra åpen i Ulvåshytta. Innenfor får du kaffe, vafler og andre godsaker. Du kan betale med kort.

Ulvåsen har noe å tilby både gammel og ung. Marka er et godt alternativ til å sitte i sofaen i helga. Den som har avsluttet skikarrieren kan sitte i hytta ieller slappe av ute i solveggen 315 meter over havet. Ungene kan leike med ski og akebrett - eller du kan suse gjennom 20 km fin natur hvis du er sprek nok til det.

DSC_0037.JPG

Dette er hva som venter deg i Ulvåsmarka.

 

Publisert 10.03.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse