Fotball: OIF gikk på snørra hjemme mot Svorkmo

DSC_0148.JPG

Og der lå bananskallet i 5.divisjon: Svorkmo slo OIF 2-1 i Idrettsparken lørdag. Tapet kan bety forskjellen på opprykk eller ikke. På bildet går Eskil Sivertsen i bakken.

Svorkmo ledet 2-0 ved pause. The underdogs begynte tidlig å ta seg god tid. Temperaturen steg dermed raskt oppe i toppetasjen hos flere av OIF-spillerne.

Blod, svette og ukvemsord
Kampen minnet litt om scener fra slagmarken, kjeftbruken overgikk fotballen i kreativitet og spørsmålet rundt en av livets store gåter trengte seg på:

Hva får et menneske til frivillig å bli fotballdommer?

Harde tak, høyt tempo og enda høyere lydnivå på Orkla Maskin Arena.

DSC_0111.JPG

"Perry" prøver seg foran Svorkmo-buret.

OIF presset voldsomt uten å skape altfor mange store sjanser foran Svorkmos noe korpulente målvakt . Rune Asphaug traff tverrliggeren like før pause, mens enkelte av taklingene traff både her og der i nærheten av ballen.

1-2, men ikke mer
"Perry" Jensen tente håpet for OIF med en redusering etter corner da det gjensto 21 minutter av ordinær tid.

Resten besto av lange framspill som Svorkmo måket inn i hagene langs Parkveien, avbrutt av noen forsøk på fikse kombinasjoner: De klippet gutta fra øverbygda i stykker med stor entusiasme.

DSC_0149.JPG

Hubert jasiak og Jo Husdal blir stoppet

Oppdal kan rykke fra

Tapet mot et svakere lag er et tilbakeslag i OIFs kamp for opprykk. Søndag tar ubeseirede Oppdal imot Kolstad 2. Håpet i første omgang er at Oppdal avgir poeng, deretter må OIF få orden på spillet og muligens trappe ned kjeftbruken på egne spillere.

Tabell og resultater.

DSC_0140.JPG

Nils-Helge Garli og Tor Arne Kvam oppe på corner. Innbitt, men til liten nytte.

DSC_0157.JPG

Tom Even Gundersen når ikke fram på et av de mange framspillene, og så er det over.

PS:
Damelaget, som IKKE har ambisjoner om opprykk fra 3.divisjon, kan komme til å vinne sin avdeling. Lørdag ble det seier 2-0 på Tynset etter mål av Anneli Hellandsjø og Sigrid Haugset.

Se tabell og resultater 3.divisjon kvinner.