Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF fylte Orklahallen på Den store byttedagen

DSC_0038.JPG

OIF håndballs Romjulscup fylte Orklahallen med folkeliv fredag. Inne i hallen: 30 lag, over 300 spillere og sikkert 1000 foreldre, foresatte og andre håndballinteresserte. Se bilder fra hallen under.

På bildet over jubler OIFs jenter 11 år etter å ha halt i land en seier mot Meldal. Unge herr Einar Richter Wold i oransje deltar i seiersdansen sammen med damene.

Coop Prix Romjulscup har blitt en tradisjon som et sunt avbrekk i konsumet av ribbe og marsipan. Som vanlig er OTI-sentret en av de heldige vinnerne når frivillige samler folk i Orklahallen eller Idrettsparken (vanligvis sponset av andre enn OTI). Årets turnering falt sammen med Den store byttedagen. I perioder var det knapt plass til flere biler ved hallen og kjøpesentret. Mange byttet feit mat med sunn aktivitet.

DSC_0001.JPG

Fullt av biler med både handlende og håndballfolk på sirkustomta.

OIFs romsjulscup omfatter klassene fra 10 år til senior. Under finner du bilder både fra cupen og fra Klatrehallen. Hos Orkla Fjellsportklubb i Klatrehallen var det 170 innom andre juledag. Fullt hus der også.

DSC_0009.JPG

OIF har et glimrende Jenter 16-lag. Her i aksjon mot Heimdal.

DSC_0012.JPG

OIF J16 scorer mot Heimdal. Dette OIF-laget spiller også i den landsomfattende Bring-serien. Mye folk på tribunene.

DSC_0018.JPG

Skuddtrening og oppvarming av målvakt før kamp mot Meldal for OIFs jenter 11 år.

DSC_0016.JPG

Nok et glimrende arrangement. Turneringsleder Berit Kvåle (t.v.) har orden i papirene.

DSC_0021.JPG

Folksomt også på de flyttbare tribunene i den nye bane 3.

Det er i Idrettsparken og Orklahallen de aller fleste massemønstringene finner sted i Orkdal, ikke i skianlegg. Mange års kamp måtte likevel til for å erstatte den kondemnable Gammelhallen med ny bane 3 i Orklahallen. Sterke krefter jobbet for å flytte bane 3 til Follo og dermed ødelegge muligheten for store turneringer på ett sted. Resultatet etter lang tids tautrekking ble haller både i Idrettsparken og på Follo.

DSC_0030.JPG

Meldal i angrep mot OIF i klassen 11-12 år.

DSC_0055.JPG

Et glimt fra seniorklassen; OIF-Sverresborg. OIF på vei gjennom.

Klatrehallen har blitt en formidabel suksess. Orkla Fjellsportklubb har lyktes med å overbevise folk om at klatring egner seg for de fleste. Andre juledag noterte Klatrehallen et besøk på 170. Det er godt gjort, selv om veggene er 15 meter høye.

DSC_0065.JPG

Som et insekt henger en av klatrerne høyt oppe i veggen. Hallen har blitt den attraksjonen Fjellsportklubben håpet at den skulle bli.

DSC_0064.JPG

Mot nye høyder. Forsiktig behandling av tilløp til høydeskrekk.

 

Publisert 27.12.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Tomas 27.12.2013 20:00
Ingen tvil om at det er idrettsparken og orklahallen som samler flest utøvere, barn, unge, seniorer, trenere, ledere og publikum i hele kommunen. Håndball og fotball aller mest. Enkelt å sammenligne Idrettsparken og Knyken. Knyken og Orkdal IL står for vinteridrettene, det er greit for alle. Hvorfor ser det håpløst ut å samle håndball og fotball under OIF i idrettsparken. Det er jo OIF som har det største, mest identitetssterke, mest sentrale og beste fotball og håndballanlegget i kommunen.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse