Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

De lager Orkdal-katalog

Magnar_Pia_Halvard_1.jpgDe tre på bildet skal få folk til å handle lokalt i Orkdal. Katalogen "Kommunenvår" samler informasjon om flest mulig av bedriftene i Orkdal mellom to permer. Den ferdige katalogen går ut til alle husstander – muligens allerede før jul. - Mange av bedriftene har en lang og interessant historie som nå blir tatt vare på, sier Pia M. L. Bjørsvik (bildet).

Sammen med tre andre journalister reiser hun i disse dager rundt i Orkdal og intervjuer bedriftsledere. Magnar Haukdal og Hallvard Hansen (også på bildet) skaffer kunder og kontakter.

Forretningsidéen er slik: Bedriftene betaler for omtale i katalogen. Tilbake får de en journalistisk presentasjon, og ikke bare annonseplass.

En tilsvarende katalog for Melhus er allerede ute. Midtre Gauldal er snart ferdig, og nå er altså arbeidet i gang i Orkdal.

Tanken er å gi en folkelig presentasjon av næringslivet, i tillegg til faktainformasjon.

- Det har blitt mange hundre bedriftsbesøk etter hvert, men det er alltid spennende å møte menneskene bak bedriften, sier Pia M. L. Bjørsvik.

Bedriftene som deltar blir presentert på prosjektets nettside fortløpende. Den finner du her. Og når alt er samlet, kommer altså næringslivet ut i katalogform.

"Kommunenvår" er et kommersielt foretak som skal tjene penger. Til gjengjeld håper selskapet at informasjonen de samler bidrar til at folk handler i egen kommune, samtidig som innbyggere i kommunen får mer kunnskap både om bedriftenes tilbud og muligheten til å skaffe seg jobb.

Mer informasjon finner du på denne linken.

 

Publisert 26.10.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse