Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Gutta i Hermetikken: Kano og hinderløype

rudolf2_1.jpg

Hva med en padletur? Rudolf Gjengstø (bildet) var myndig og munter kanoutleier i Hermetikken søndag. Sammen med nabo Bjørn Johan Vullum kunne Rudolf presentere nylaget reklameskilt og et imponerende utvalg flytevester på veggen.
Gutta er nå også i gang med den planlagte hinderløypa bak scenen. De trenger en gammel grasklipper for å ta førsteslåtten. Har du en å avse? Ring Bjørn Johan på 91326399.

Rudolfs sjarm fikk ikke fart på padlerne. Kanomarkedet i Gammelosen er foreløpig tungt og hardt. Men farkostene ligger klare til å friste folk utpå. På bildet under poserer Kristian Vårvik (Liverpool) og søsknene Martin og Silje Liøkel (Man Utd) ved kanoflåten.

kanobarn_1.jpg

Orkanger Vel vil gjerne lage det enda mer attraktivt i Hermetikken. Søndag startet Bjørn Johan Vullum arbeidet med ei hinderløype bak scenen. Taukveilen ligger klar. I det fjerne kan du skimte Vullum i arbeid med stolper inne i scenen.

hinder_1.jpg

Det er for å gjøre klar plena under hindreløypa at vi er ute etter en gammel, bensindrevet grasklipper. Vi håper altså at noen har en til overs.
Til slutt et glimt fra badelivet helga for to uker siden. Det var badetemperatur i Gammelosen søndag også, men mindre folk enn vanlig.

hopp2_1.jpg

 

 

Publisert 12.07.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse