Håndballtriller: OIF-Utleira2 uavgjort 25-25

DSC_0030_1.JPG

OIF spilte 25-25 mot opprykkskandidat Utleira2 i Orklahallen fredag kveld. Kampen var akkurat så dramatisk som resultatet forteller. OIF mangler fortsatt ett poeng på å være garantert plass i 3.divisjon også neste år. Det ordner seg i løpet av de to kampene i Molde til helga. På bildet er Trine Eggan i aksjon.

Til høyre ser du Kristin Fossbakk og Eli Kristiansen.

OIF-jentene spilte en kjempekamp mot et godt lag. Det svingte fra tilsynelatende tap til klar ledelse, og så tilbake igjen.

OIF ble liggende under med fem mål helt i starten, men snudde kampen og ledet 15-14 ved pause. Jentene gikk voldsomt ut i andre omgang. Det sto 21-15 på det meste - ikke minst takket være sterkt spill av målvakt Ingrid Hoff. (Mer tekst under bildet av Oda Sterten):

DSC_0029_1.JPG

Utleira slo voldsomt tilbake og ledet på ett tidspunkt med tre mål. Det endte altså 25-25, og dermed årets første uavgjort for OIF.

Målscorere var Marthe Togstad (8), Ida Bye Karlsen (7), Eli Kristiansen (4), Oda Sterten, Trine Eggan og Kristin Fossbakk (2 hver).

Bare ren teori kan føre OIF ned på kvalikplass nå. Du ser oppdatert tabell her.

OIF må tape de to siste kampene mot Molde 2 og svake Træff i tillegg til at alle resultater går mot laget for å miste sikker tabellplass. Det er fortsatt mulig å bli med på serieavslutninga i Molde for tusen kroner inkludert reise og hotell til helga (se egen sak om påmelding).

Til slutt et actionbilde fra siste hjemmekamp i en glimrende debutsesong for et lag der de aller fleste er under 20 år.

DSC_0042_1_1.JPG

Publisert 05.03.2010

Innsendte kommentarer:

john olav wåtland 05.03.2010 23:52
god kamp av to gode lag.fart,blikk og spilleforståelse på høyt 3 div.nivå.men smått pinlig å se 2 så dårlige dommere.tillfeldig bestraffing,manglende bestraffing,fullstendig feiltolking av 3 skritts regelen,blåser for tidlig frikast i avgjørende faser uten at angriperen gjør feil osv osv osv.lagene fikk aldri sjansen til å avgjøre selv.synd og skam at dommerne er det man husker etter å ha sett 2 gode lag